ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παρέμβαση «Ρουβίκωνα» σε κατάστημα- Τι ισχυρίζονται

Παρέμβαση «Ρουβίκωνα» σε κατάστημα- Τι ισχυρίζονται

«Παρέμβαση» σε κατάστημα ρούχων, σε εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο, έκανε ο Ρουβίκωνας, χθες Σάββατο.

Μέλη του Ρουβίκωνα μπήκαν στο κατάστημα, την ώρα που σε αυτό υπήρχαν πελάτες.

«Αυτή τη φορά ήρθαμε μόνο για να σας κάνουμε μια ενημέρωση», προειδοποίησε μέλος της οργάνωσης, μιλώντας σε εργαζόμενη στο κατάστημα.

Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή η υπάλληλος τους ζήτησε να μην φωνάζουν, συμπληρώνοντας ότι διαφορετικά θα καλέσει την ασφάλεια, εκείνος της απάντησε «Να καλέσετε όποιον θέλετε. Από τον Ρουβίκωνα είμαστε. Είμαστε μαθημένοι, δεν μας ενδιαφέρει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η «παρέμβαση» του Ρουβίκωνα έγινε, σύμφωνα με κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα, έπειτα από καταγγελία εργαζόμενης στην εταιρεία ότι προϊστάμενη την κλείδωσε για 45 λεπτά σε δωμάτιο για να υπογράψει την παραίτησή της, ώστε να μην αποζημιωθεί για την απόλυσή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.