Τραγωδία στα Τρίκαλα: Το βίντεο του 15χρονου στο Instagram λίγο πριν πέσει στο κενό (φώτο)

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Το βίντεο του 15χρονου στο Instagram λίγο πριν πέσει στο κενό (φώτο)

Βίντεο λίγα λεπτά πριν την πτώση από την ταράτσα πολυκατοικίας που τον οδήγησε στον θάνατο, είχε αναρτήσει στο Instagram ο 15χρονος από τα Τρίκαλα.

Ο νεαρός που βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν έπεσε από τον τέταρτο όροφο, είχε ανεβάσει στο instagram ένα στιγμιότυπο από την ταράτσα στην οποία βρισκόταν με τους φίλους του και όπου, όπως όλα δείχνουν έκαναν γυμναστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δοκίμασε να ισορροπήσει στα κάγκελα της πολυκατοικίας όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό. Το σώμα του προσέκρουσε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου.

Οι δύο φίλοι του ειδοποίησαν αμέσως τους γονείς τους και σύντομα άνδρες των ΕΚΑΒ, καθώς και της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας βρέθηκαν στο σημείο, σε κεντρικό δρόμο της πόλης των Τρικάλων. Δυστυχώς ήταν ήδη πολύ αργά για τον 15χρονο που είχε ήδη ξεψυχήσει.

Σε κατάσταση σοκ φίλοι και οικογένεια

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι φίλοι του 15χρονου, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο τραγικό γεγονός του θανάτου του συμμαθητή τους. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, καθώς και τα δύο αδέρφια του εκλιπόντος.

Εν τω μεταξύ, συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσαν οι διδάσκοντες και οι μαθητές του 9ου Γυμνασίου στα Τρίκαλα, όπου φοιτούσε ο 15χρονος:

«Συγκλονισμένη είναι η σχολική μας κοινότητα, μαθητές και καθηγητές, για τον τραγικό θάνατο του Μάριου Ψύλλη, μαθητή της Γ’ τάξης του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Μάριου. Τη Μ. Δευτέρα, 22-4-2019 και ώρα 17:30, μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου μας θα παραστούν σύσσωμοι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου για να αποχαιρετήσουν τον Μάριο».

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε επίσης το Σωματείο Καθαριστριών του Ν. Τρικάλων, καθώς η μητέρα του παιδιού είναι σχολική καθαρίστρια: «Το Σωματείο Καθαριστριών & Καθαριστών Ν.Τρικάλων εκφράζει τη βαθιά θλίψη του χωρίς να υπάρχουν λόγια παρηγοριάς στην Οικογένεια της συναδέλφου Σχολικής Καθαρίστριας Ουρανίας Ψύλλη για την απώλεια του γιού της Μάριου Ψύλλη που έφυγε τόσο νωρίς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 15χρονος θα κηδευτεί σήμερα Μεγάλη Δευτέρα στις 5.30 το απόγευμα, εκ του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Η σορός θα μεταφερθεί στο Ναό στις 4.30 μ.μ., ενώ η ταφή θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.