ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

12χρονη άργησε να γυρίσει από το σχολείο και σκαρφίστηκε απόπειρα απαγωγής

12χρονη άργησε να γυρίσει από το σχολείο και σκαρφίστηκε απόπειρα απαγωγής

Μόνο στη φαντασία της 12χρονης υπήρξε τελικά η απόπειρα απαγωγής έξω από σχολείο στην Πεύκη, που είχε καταγγελθεί στην αστυνομία, σοκάροντας την κοινή γνώμη.

Η νεαρή, η οποία μαζί με τους γονείς της βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε ότι τρία άτομα που επέβαιναν σε ένα λευκό βαν αποπειράθηκαν να την απαγάγουν, «λύγισε» και ομολόγησε ότι το περιστατικό δε σημειώθηκε ποτέ, παρά τη σκαρφίστηκε υπό το φόβο πως θα την μάλωναν οι γονείς της επειδή άργησε να γυρίσει από το σχολείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ομολογία της μικρής έδωσε τέλος στον συναγερμό που είχε σημάνει από τις αρχές για την ευρύτερη περιοχή, αλλά και στην αγωνία των υπολοίπων γονεών της Πεύκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.