ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρίκαλα: Σοκ η είδηση για την αδερφή του άτυχου 15χρονου

Τρίκαλα: Σοκ η είδηση για την αδερφή του άτυχου 15χρονου

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στα Τρίκαλα από τον ξαφνικό θάνατο του 15χρονου Μάριου, έπειτα από το τραγικό συμβάν. Ακόμα περισσότερο «παγώνει» η είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας για την αδερφή του άτυχου αγοριού.

Αναλυτικότερα, η αδερφή του 15χρονου έπασχε από λευχαιμία και τότε οι γονείς του αποφάσισαν να κάνουν ακόμη ένα παιδί, ώστε να μπορέσει να σωθεί η μικρή τους κόρη.

Κάτι που έγινε. Γεννήθηκε ο μικρός Μάριος και τα βλαστοκύτταρα του ήταν συμβατά με της αδερφής του. Ωστόσο, το χτύπημα της μοίρας ήταν σκληρό για την οικογένεια.

Να θυμίσουμε, πως η ανείπωτη τραγωδία στα Τρίκαλα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής των Βαΐων, όταν ο 15χρονος, βρισκόμενος με φίλους στην ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμενε επί της Ασκληπιού, βρέθηκε στο κενό με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σοκ εν τω μεταξύ προκαλεί το βίντεο που είχε ποστάρει ο 15χρονος Μάριος λίγη ώρα πριν βρει τραγικό θάνατο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.