ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Διονυσία Κουφωλιά συγκλονίζει: «Ήμουν 12 ώρες εγκλωβισμένη κάτω από τα ερείπια» (βίντεο)

Η Διονυσία Κουφωλιά συγκλονίζει: «Ήμουν 12 ώρες εγκλωβισμένη κάτω από τα ερείπια» (βίντεο)

Ήταν μεσημέρι της 6ης Απριλίου του 2009 όταν ο Βασίλης Κουφωλιάς βρήκε τραγικό θάνατο κάτω από τα ερείπια της τετραώροφης πολυκατοικίας που διέμενε με την 24χρονη τότε αδερφή του, Διονυσία, έπειτα από το «χτύπημα» του φονικού σεισμού στη Λ’ Ακουιλα.

Από τα συντρίμμια απεγκλωβίζεται σοβαρά τραυματισμένη η αδερφή του, η οποία για μήνες περνούσε τις πόρτες των νοσοκομείων για την αποκατάσταση της υγείας της. Η τραγική είδηση κάνει γρήγορα το γύρο του κόσμου, προκαλώντας θλίψη στο πανελλήνιο και όχι μόνο. Σήμερα, 10 χρόνια μετά την ανείπωτη τραγωδία η Διονυσία Κουφωλιά συγκλονίζει με την περιγραφή της στο πλατό της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα».

«Ήμουν 12 ώρες εγκλωβισμένη κάτω από τα ερείπια. Δεν ένιωθα τα πόδια μου και φώναζα με όση δύναμη μου είχε απομείνει για να με ακούσει ο αδερφός μου και οι διασώστες», λέει χαρακτηριστικά στην Ελεονώρα Μελέτη. Πώς αισθάνθηκε όταν ανασύρθηκε ζωντανή; Η Διονυσία συγκινείται όταν αποκαλύπτει πώς της ανακοίνωσαν ότι ο αδελφός της είναι νεκρός, ενώ εξηγεί για ποιο λόγο επιστρέφει, κάθε χρόνο, στον τόπο της τραγωδίας.

«Επισκέπτομαι την πόλη κάθε χρόνο. Στο σημείο που χύθηκε τόσο αίμα και χάθηκαν τόσες ζωές, θεώρησαν σωστό να ξαναχτίσουν πολυκατοικία», αποκαλύπτει και τονίζει πως ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό του πολυαγαπημένου της αδερφού.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής «Μετά τα Μεσάνυχτα» απόψε στον Alpha:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BwmhkB5F2OA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_camera

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.