ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα ευτράπελα των εκλογών – Πήγε να ψηφίσει, της είπαν ότι ήταν μέλος εφορευτικής και κάλεσε το ΕΚΑΒ να την πάρει!

Τα ευτράπελα των εκλογών –  Πήγε να ψηφίσει, της είπαν ότι ήταν μέλος εφορευτικής και κάλεσε το ΕΚΑΒ να την πάρει!

Δεκάδες είναι οι αναφορές ανά την Ελλάδα για πολίτες που επιλέχθηκαν ως εφορευτική επιτροπή, χωρίς να προσέλθουν στο εκλογικό τμήμα όσο διεξάγεται η εκλογική διαδικασία για ευρωεκλογές, δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Στη Θεσσαλονίκη, αναστάτωση προκάλεσε η άρνηση γυναίκας να παραμείνει στο εκλογικό τμήμα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Voria.gr, μια γυναίκα που εκλήθη ως μέλος της εφορευτικής επιτροπής, προσήλθε στο τμήμα με τον σύζυγό της προκειμένου να ψηφίσει, αρνήθηκε ωστόσο να καθίσει για την εκλογική διαδικασία των ευρωεκλογών και των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Το περιστατικό συνέβη σε εκλογικό τμήμα στο 8ο γυμνάσιο Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Ανάληψης, με την εκεί δικαστική αντιπρόσωπο να έρχεται σε λεκτική αντιπαράθεση με την εν λόγω γυναίκα.

Η γυναίκα φαίνεται πως επικαλέστηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο ασθενοφόρο των ΕΚΑΒ, που τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν σχετικές συστάσεις και στην ίδια και στον σύζυγό της μετά τη λήξη του περιστατικού.

Πολλά τα περιστατικά κατά τη διάρκεια των εκλογών

Φαίνεται, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Cretalive, πως η εν λόγω γυναίκα είναι το μοναδικό μέλος εφορευτικής επιτροπής στο εκλογικό τμήμα της Αλικαρνασσού για τις ευρωεκλογές. Ως εκ τούτου και παρά το γεγονός πως είναι κουμπάρα σε γάμο που πραγματοποιείται σήμερα, ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν της επιτρέπει να αποχωρήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπως αναφέρει το κρητικό μέσο, η κουμπάρα παρακάλεσε τον δικαστικό αντιπρόσωπο να αποδεσμευτεί, αφού παντρεύει ένα ζευγάρι μαζί με τον σύζυγό της, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αρκετές είναι οι αναφορές πως μέλη της εφορευτικής επιτροπής δεν εμφανίστηκαν στα εκλογικά κέντρα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές και οι πολίτες να χρειαστεί να περιμένουν αρκετά προκειμένου να ψηφίσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.