ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βάρκιζα: Σοβαρό τροχαίο στο Ribas – Η 14χρονη που παρασύρθηκε δίνει μάχη για τη ζωή της (upd)

Βάρκιζα: Σοβαρό τροχαίο στο Ribas – Η 14χρονη που παρασύρθηκε δίνει μάχη για τη ζωή της (upd)

(Aνανέωση 18.30) Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης στην Βάρκιζα, όταν δύο παιδιά ηλικίας 14 περίπου ετών, προσπάθησαν να διασχίσουν τον δρόμο.

Το ένα από τα δύο παρασύρθηκε από μηχανή, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα.

Το άτυχο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου διασωληνώθηκε, καθώς έφερε χτυπήματα στο κεφάλι.

Από εκεί, κρίθηκε λίγο αργότερα αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παίδων, Αγία Σοφία.

Το άλλο κοριτσάκι ευτυχώς δεν έχει κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Ο άνδρας που επέβαινε στην μηχανή είναι πολυτραυματίας, ωστόσο με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία η ζωή του δεν κινδυνεύει. Η γυναίκα που επέβαινε στην μηχανή του έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.