Το Ιράν απέδειξε πολλά σε αυτόν τον πόλεμο...

Θεσσαλονίκη: Μοίρασαν δωρεάν κράνη στην πλατεία Αριστοτέλους

Θεσσαλονίκη: Μοίρασαν δωρεάν κράνη στην πλατεία Αριστοτέλους

Μια διαφορετική ιδέα είχε στη Θεσσαλονίκη ο Αυτοκινητιστικός Ομιλος της πόλης θέλοντας να τονίσει τη σημασία της φράσης: «Το κράνος σώζει ζωές».

Ο Αυτοκινητιστικός Ομιλος Θεσσαλονίκης βρέθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους και σε μια ακόμη κοινωνική δράση υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας., που υλοποιείται στο πλαίσιο της καμπάνιας του για την οδική ασφάλεια, μοίρασε κράνη, ενώ δημοσιεύτηκαν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τα τροχαία ατυχήματα του Μαρτίου.

Κόσμος στο σημείο που μοιράζονταν τα κράνη

Η δράση με τίτλο «Φοράω το κράνος μου», που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τροχαίας και με χορηγό μεγάλη εταιρεία αξεσουάρ μοτοσικλετιστών. Ο αντιπρόεδρος του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, Νίκος Παυλίδης δήλωσε, όπως αναφέρει το seleo: «Αποφασίσαμε λόγω της θερινής περιόδου που οι πιο πολλοί αναβάτες βγάζουν τα κράνη τους να κάνουμε δωρεά εκατό κράνη για να τους θυμίσουμε ότι πρέπει να φοράνε το κράνος τους.

Εμείς σαν αθλητές των μηχανοκίνητων σπορ έχουμε βιώσει τη χρησιμότητα των μέσων ασφαλείας και δε θα ήμασταν αυτή τη στιγμή εδώ αν δε φορούσαμε και εμείς το κράνος».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.