
Νεκρός σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης (6/6), ένας 67χρονος άνδρας που ζούσε μόνος του στην Αμάρυνθο Ευβοίας.
Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε πεσμένος σε περιφραγμένο χώρο στην αυλή του σπιτιού του που διατηρούσε στην παραλιακή κωμόπολη.
Οι αστυνομικοί του ΑΤ Ερέτριας που ειδοποιήθηκαν από τους οικείους του 67χρονου και ερεύνησαν το χώρο, συμπέραναν ότι δεν υπήρξε εγκληματική ενέργεια.
Ωστόσο παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που έκοψαν αιφνιδίως το νήμα της ζωής του 67χρονου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.