ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρήτη: Βίασαν ομαδικά 18χρονη στα Μάλια και θα «πληρώσουν» με δωρεά

Κρήτη: Βίασαν ομαδικά 18χρονη στα Μάλια και θα «πληρώσουν» με δωρεά

Με μια υποδειγματική απόφαση για την εφαρμογή της ποινικής δικαιοσύνης ολοκληρώθηκε η δίκη των δυο νεαρών Βρετανών οι οποίοι καταδικάστηκαν και σε δεύτερο βαθμό για τον ομαδικό βιασμό νεαρής συμπατριώτισσας τους το 2015 στα Μάλια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του neakriti.gr, και στους δυο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών ωστόσο για να γίνει δεκτό το αίτημα τους να μην οδηγηθούν στη φυλακή για την εκτέλεση της ποινής, με πρόταση του Εισαγγελέα Εφετών κ. Ζαχαρία Κοκκινάκη αυτή αντικαταστάθηκε με την υποχρέωση των δυο νεαρών βρετανών να δωρίσουν από 6.000 ευρώ έκαστος στη Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου η οποία εποπτεύεται από την εισαγγελία Ηρακλείου.

Το επίμαχο συμβάν είχε λάβει χώρα τον Ιούλιο του 2015. Η 18χρονη – τότε – κοπέλα είχε έρθει στην Κρήτη . Σύμφωνα με την 22χρονη γυναίκα, οι δύο 24χρονοι – σήμερα – άνδρες την τράβηξαν μέχρι το δωμάτιο του ξενοδοχείου τους, όπου τη βίασαν. Η υπόθεση εκδικάστηκε σε πρώτο βαθμό τον Ιούνιο του 2017. Τότε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου έκρινε ένοχους τους δύο Βρετανούς, στους οποίους επέβαλε ποινή κάθειρξης 5 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.