Το Ιράν απέδειξε πολλά σε αυτόν τον πόλεμο...

Σοκάρει με τον κυνισμό του: «Ο Θεός μου έδωσε εντολή να τον σκοτώσω»

Σοκάρει με τον κυνισμό του: «Ο Θεός μου έδωσε εντολή να τον σκοτώσω»

Ακόμα και οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν με την κυνική ομολογία του.

Εντός της ημέρας, εκτός απροόπτου, θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας προκειμένου ακολούθως να παραπεμφθεί στην Ανακρίτρια Υπηρεσίας για τα περαιτέρω, ο 27χρονος που δολοφόνησε εν ψυχρώ με μαχαίρι έναν 68χρονο συντοπίτη του, έξω από το μπαρ που διατηρούσε.

«Ο Θεός μού έδωσε εντολή να τον σκοτώσω», είπε απολογούμενος, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατική» ο 27χρονος, μετά την επεισοδιακή σύλληψή του το Σάββατο.

Το φονικό έγινε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Ο δράστης, έφθασε στο κατάστημα του 68χρονου και άρχισε να τον κυνηγά και να τον μαχαιρώνει με μανία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα ο 27χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 68χρονος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Μόλις ο δράστης είδε τους αστυνομικούς που έφθασαν, βούτηξε στη θάλασσα και κολύμπησε μέχρι την βραχονησίδα «Δεσποτικό» που βρίσκεται ανοιχτά της Καρπάθου.

Ο εντοπισμός και η σύλληψή του έγινε στις 03.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, από λιμενικούς που έφθασαν στο νησί με πλωτό σκάφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.