Χαϊδάρι: Απορριμματοφόρο παρέσυρε και σκότωσε νεαρή γυναίκα

Χαϊδάρι: Απορριμματοφόρο παρέσυρε και σκότωσε νεαρή γυναίκα

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης όταν απορριμματοφόρο του Δήμου Χαϊδαρίου που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Στρ. Γιαννούλη παρέσυρε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα κινούνταν πεζή μαζί με μια φίλη της επί της οδού Ηπείρου όταν παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο που οδηγούσε 50χρονος υπάλληλος του Δήμου Χαϊδαρίου.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο παρέλαβε την 39χρονη η οποία μέχρι εκείνη την ώρα ήταν ζωντανή και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο «Τζάνειο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα σοβαρά της τραύματα την επόμενη ημέρα. Φως στα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στην άτυχη γυναίκα αναμένεται να δώσει η προανάκριση του τμήματος της Τροχαίας Περιστερίου, ενώ ΕΔΕ αναμένεται να διεξάγει και ο Δήμος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.