ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα σενάρια για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου – Η τρύπα που πετάχτηκε το πτώμα

Τα σενάρια για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου – Η τρύπα που πετάχτηκε το πτώμα

Με αμείωτη ένταση και στοχευμένα συνεχίζονται οι έρευνες των Αστυνομικών αρχών για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ήτον, η σορός της οποίας εντοπίστηκε σε υπόγειο Γερμανικό καταφύγιο- τούνελ, τη Δευτέρα το βράδυ στην περιοχή Πυργιανά, στο Μάλεμε.

Στο κέντρο της έρευνας της Αστυνομίας βρίσκεται ξεκάθαρα πλέον η περιοχή γύρω από το Κολυμπάρι και μέχρι τα Αφράτα, καθώς οι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν πως ό,τι συνέβη στην Αμερικανίδα, συνέβη στην παραπάνω περιοχή, αφού όπως έχει προκύψει από την νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Κρήτης, η 60χρονη ήταν νεκρή, από τις πρώτες ώρες σχεδόν της εξαφάνισης της και δεν δολοφονήθηκε στο σημείο που βρέθηκε η σορός της.

Τα τρία σενάρια

Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ είναι τρία.

  • Το πρώτο σενάριο, οι αρχές δεν το πολυπιστεύουν, καθώς αυτό έχει να κάνει με το ενδεχόμενο η δολοφονία να σχετίζεται με την εργασία της και τις ερευνητικές της δραστηριότητες.
  • Το δεύτερο σενάριο αφορά στην πιθανότητα η άτυχη γυναίκα να δέχθηκε επίθεση από κάποιο ενδεχομένως, ψυχικά διαταραγμένο άτομο.
  • Το τρίτο σενάριο, που εξετάζεται, αφορά σε τροχαίο ατύχημα, που μετέπειτα εξελίχθηκε σε εγκληματική ενέργεια. Ο δράστης, ενδέχεται να χτύπησε στο δρόμο την Αμερικανίδα με το όχημά του και ευρισκόμενος υπό το κράτος πανικού, επέλεξε -όταν συνειδητοποίησε το έγκλημά που διέπραξε- να ξεφορτωθεί το πτώμα, ρίχνοντας το στο σημείο που βρέθηκε.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα βέβαια με όλα αυτά, οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώνονται και σε άτομα που γνώριζαν την ύπαρξη των γερμανικών καταφυγίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.