Χαλκίδα: Γυαλιά καρφιά τα έκανε Δημοτικός υπάλληλος

Χαλκίδα: Γυαλιά καρφιά τα έκανε Δημοτικός υπάλληλος

Σε έξαλλη κατάσταση ένας δημοτικός υπάλληλος έκανε ντου στο γραφείο του Δημάρχου Χαλκίδας και ένα χοντρό ξύλο στα χέρια έβριζε το Δήμαρχο και έσπαγε ότι έβρισκε μπροστά του.

Το απίστευτο επεισόδιο έγινε στις 14:30 στο Δημαρχείο της Χαλκίδας όταν ο 51χρονος δημοτικός υπάλληλος μπήκε ως μαινόμενος ταύρος μέσα στο γραφείο του Δημάρχου Χρήστου Παγώνη και άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί ζητώντας να μετατεθεί σε Δήμο της Αττικής.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 51χρονος κρατούσε στα χέρια του ένα χοντρό ξύλο με το οποίο απειλούσε το Δήμαρχο, ενώ πριν είχε σπάσει με αυτό την οθόνη ενός υπολογιστή που ήταν πάνω στο γραφείο. Επίσης επιχείρησε να χτυπήσει και άλλους υπάλληλους που προσπάθησαν να τον εμποδίσουν.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί από το Α.Τ. Χαλκίδας οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον υπάλληλο που ήταν εκτός εαυτού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του 51χρονου δημοτικού υπάλληλου υπεβλήθη μήνυση από το Δήμαρχο Χαλκιδέων, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω υπάλληλος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα της Αττικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.