Απίστευτο: Θύμα κλεφτών έπεσε εν ώρα καθήκοντος διασώστης του ΕΚΑΒ

Απίστευτο: Θύμα κλεφτών έπεσε εν ώρα καθήκοντος διασώστης του ΕΚΑΒ

Θύμα κλεφτών έπεσε εν ώρα καθήκοντος ένας διασώστης του ΕΚΑΒ στην Ηλεία, το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, το πλήρωμα κλήθηκε για να συνδράμει σε ένα ορθοπεδικό περιστατικό στο Λευκοχώρι.

Οι διασώστες κατέβηκαν από το ασθενοφόρο για να μεταβούν στο σπίτι του ασθενή. Εκείνη την ώρα οι άγνωστοι δράστες βρήκαν την ευκαιρία και άνοιξαν την πόρτα για να αρπάξουν ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε κάποια προσωπικά είδη του διασώστη και άλλα αντικείμενα της δουλειάς του.

Το χτύπημα ήταν άμεσο και μέχρι να βγουν και πάλι από το σπίτι οι διασώστες οι δράστες είχαν ήδη απομακρυνθεί

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 11 το βράδυ και ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία, που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.