ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δήλωση που σοκάρει: «Δεν σκότωσα τη μάνα μου – Εκείνη ήθελε να τη θάψω στην αυλή»

Δήλωση που σοκάρει: «Δεν σκότωσα τη μάνα μου – Εκείνη ήθελε να τη θάψω στην αυλή»

«Δεν τη σκότωσα εγώ. Είχε προβλήματα υγείας και πέθανε στις 26 Νοεμβρίου. Πάντοτε μου έλεγε ότι όταν πεθάνει θέλει να τη θάψω στην αυλή του σπιτιού. Στις 27 Νοεμβρίου ήρθα να τη δω και ήταν νεκρή. Αποφάσισα να κάνω πράξη την τελευταία επιθυμία της» φέρεται να είπε ο γιος της στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Τώρα οι Αρχές περιμένουν τo πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής προκειμένου να μάθουν την αιτία θανάτου της ηλικιωμένης στο χωριό Μικρός Βάλτος στο Κιάτο. Η γυναίκα βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού της ενώ ο γιος της φέρεται να παραδέχτηκε ότι εκείνος την έθαψε για να κρατήσει τη σύνταξή της.

Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί εδώ και μήνες αλλά μόλις χθες, Παρασκευή (19/07), μια γειτόνισσα αποφάσισε να ειδοποιήσει τις Αρχές. Άνδρες της Αστυνομίας πήγαν στο σπίτι και μετά από έρευνα στον χώρο εντόπισαν θαμμένη την ηλικιωμένη σε αποθήκη στην πίσω αυλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε στο βίντεο τι λένε οι γείτονες της άτυχης γυναίκας:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.