Σοκ στη Ρόδο: Σουηδός κατηγορείται για ομαδικούς βιασμoύς

Σοκ στη Ρόδο: Σουηδός  κατηγορείται για ομαδικούς βιασμoύς

Στην πρώτη δικάσιμο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου στο νέο δικαστικό έτος και συγκεκριμένα για την 7η Οκτωβρίου 2019 προσδιορίστηκε από την Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου η δίκη με κατηγορούμενο έναν 24χρονο Σουηδό για βιασμo.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να μετείχε σε σπείρα που βίαζε ανυποψίαστες τουρίστριες τις οποίες «ψάρευαν», εκμεταλλευόμενοι τη μέθη τους, από συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο της οδού Ορφανίδου.

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική της Ρόδου, ο 24χρονος φέρεται να συμμετείχε στον εξαναγκασμό δυο αλλοδαπών γυναικών σε σεξoυαλικές πράξεις με αγνώστους συνεργούς του, που διαπράχτηκαν την 19η και 26η Ιουνίου 2018.

Συγκατηγορούμενοί του είναι ένας αλλοδαπός το όνομα του οποίου είναι γνωστό στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κι ακόμη 9 έως 13 άτομα αγνώστων στοιχείων.

Η δικογραφία εις βάρος των υπόλοιπων συγκατηγορούμενών του τέθηκε στο αρχείο ελλείψει στοιχείων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτότητα τους.

Απολογούμενος αρνήθηκε την κατηγορία τονίζοντας ότι στη Σουηδία είναι ιδιαίτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό ριάλιτι σχέσεων «THE TEMPTATION ISLAND».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επεσήμανε ότι έχει πολλές θαυμάστριες, ειδικά κοπέλες 18-22 ετών, ανάμεσα τους πολλές Σουηδέζες που τον αναγνωρίζουν ακόμη και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Ρόδο και τον φλερτάρουν, προσθέτοντας ότι οι περισσότερες ομοεθνείς του, που έρχονται στο νησί επιθυμούν να ξεφαντώσουν και να έχουν ερωτiκές συνευρέσεις της μίας νύχτας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.