Δολοφονία Γάλλου τουρίστα στην Κρήτη: H 44χρονη σύντροφός του τον σκότωσε με ψαλιδάκι ραπτικής

Δολοφονία Γάλλου τουρίστα στην Κρήτη: H 44χρονη σύντροφός του τον σκότωσε με ψαλιδάκι ραπτικής

Σε σύλληψη μετατράπηκε το μεσημέρι της Τρίτης η προσαγωγή της 44χρονης Γαλλίδας που φερόταν ως ύποπτη για τη δολοφονία του 56χρονου ομοεθνή της σε ξενοδοχείου στον Τσούτσουρο, στη νότια πλευρά του Ηρακλείου Κρήτης.

Ο 56χρονος Γάλλος εντοπίστηκε νεκρός, γεμάτος αίματα, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του τα ξημερώματα της Τρίτης, και έκτοτε ξεκίνησαν οι έρευνες για τη δολοφονία. Στο ίδιο δωμάτιο του ξενοδοχείου διέμενε η 44χρονη Γαλλίδα, η οποία ήταν η σύντροφός του.

Η 44χρονη, ωστόσο, μιλώντας στους αστυνομικούς, ισχυρίστηκε ότι ο σύντροφός της αυτοκτόνησε καθώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου την προσήγαγαν στο αστυνομικό μέγαρο για να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις και να ερευνηθούν οι εκδοχές της δολοφονίας και της αυτοκτονίας.

Οπως ανέφερε αστυνομική πηγή από το Ηράκλειο «και οι δυο είχαν καταναλώσει πολύ μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Ηταν σίγουρα σε κατάσταση μέθης».

Κατά την ίδια πηγή, «η συλληφθείσα αρνείται πεισματικά ότι διέπραξε δολοφονία. Δεν υπάρχει ομολογία μέχρι αυτή τη στιγμή, παρά τις ενδείξεις που υπάρχουν».

Υπενθυμίζεται ότι ο 56χρονος Γάλλος έφερε πολλαπλά τραύματα -κυρίως- στον θώρακα, τα οποία απέβησαν θανατηφόρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα τραύματα προκλήθηκαν από ένα σχετικά μικρό ψαλίδι. Ηταν ψαλίδι ραπτικής» ανέφερε σχετικά η ίδια αστυνομική πηγή. Υπενθυμίζεται ότι το ΕΚΑΒ ειδοποίησε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα της Τρίτης. Οταν ωστόσο οι διασώστες έφτασαν στο σημείο ο 56χρονος είχε ήδη χάσει τη ζωή του”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.