ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συγκινεί το μήνυμα του Σάκη Ρουβά με αφορμή την επέτειο από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

Συγκινεί το μήνυμα του Σάκη Ρουβά με αφορμή την επέτειο από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, που στοίχισε τη ζωή σε 102 ανθρώπους, προχώρησε ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την καταστροφή που έσπειρε η πύρινη λαίλαπα.

«Μια καταστροφή που δεν μπορούμε και δεν πρέπει να ξεχάσουμε, όσο κι αν δεν αντέχουμε να δεχτούμε το μέγεθός της. Ένα χρόνο μετά και οι πληγές μένουν ανοιχτές. Για όσους έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους. Για όσους είδαν να σβήνονται τα μέρη με τις πιο όμορφες αναμνήσεις τους και με αργούς ρυθμούς προσπαθούν να ξαναχτίσουν την καθημερινότητα που έχασαν. Για το περιβάλλον μας, που στερήθηκε ακόμα μια ανάσα πράσινου και κινδυνεύει να μην αναβιώσει από τα καμένα κλαδιά και τα ξερά χόρτα που ακόμα σχηματίζουν “βουνά” στις γειτονιές μας. Κι ενώ οι μνήμες είναι ακόμα νωπές, και η οργή και ο πόνος παραμένουν στους ανθρώπους που ψάχνουν να ξαναβρούν την “κανονικότητα” τους, δεν μπορούμε παρά να αναζητούμε την ελπίδα πως μέσα από τις στάχτες θα φυτρώσει και πάλι η ζωή και το χαμόγελο. Ελπίδα πως μια τέτοια καταστροφή δεν θα επαναληφθεί και πως μέσα από την τραγικότητα της, πήραμε ακόμα ένα μάθημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B0QFzRBiwq2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.