Αιγάλεω: Μητέρα δύο παιδιών σκοτώθηκε την ώρα της εργασίας της σε εργοστάσιο

Αιγάλεω: Μητέρα δύο παιδιών σκοτώθηκε την ώρα της εργασίας της σε εργοστάσιο

Άλλο ένα εργατικό ατύχημα έρχεται να προστεθεί στα εκατοντάδες που συμβαίνουν στον ιδιωτικό τομέα καθώς την Κυριακή το απόγευμα, λίγα λεπτά πριν σχολάσει από το πόστο της στο εργοστάσιο που εργαζόταν, μια γυναίκα 52 ετών έχασε την ζωή της.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του protothema.gr, η άτυχη μητέρα δύο παιδιών, λίγο πριν την λήξη της απογευματινής της βάρδιας (14:00-22:00) έχασε την ζωή της από απροσεξία καθώς παρασύρθηκε από το κλαρκ που σήκωνε παλέτες.

Μάλιστα, ο οδηγός που επέβαινε στο κλαρκ, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ανειδίκευτος και εργολαβικός εργαζόμενος, δηλαδή όχι του εργοστασίου ενώ δεν είχε και δίπλωμα.

Το ατύχημα συνέβη στις 20:00 το απόγευμα της Κυριακής, όταν κατά την μεταφορά φορτωμένης παλέτας με πλαστικούς δίσκους ο οδηγός από απροσεξία και βιασύνη, δεν είδε την συνάδελφό του και την παρέσυρε με το κλαρκ με αποτέλεσμα να σπάσει ο αυχένας της.

Αμέσως το προσωπικό του εργοστασίου κάλεσε το ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες καθώς η εργαζόμενη δεν είχε τις αισθήσεις της και την μετέφεραν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τραγική ειρωνεία είναι πως η άτυχη μητέρα σε λίγες μέρες θα έβγαινε σε καλοκαιρινή άδεια για να ξεκουραστεί και να έβλεπε λίγο την οικογένεια της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.