Αποφυλακίστηκε ο Επαμεινώνδας Κορκονέας μετά από 11 χρόνια φυλάκισης

Αποφυλακίστηκε  ο Επαμεινώνδας Κορκονέας μετά από  11 χρόνια φυλάκισης

Ο Κορκονέας το απόγευμα της Τρίτης πέρασε το κατώφλι των φυλακών Δομοκού

Εκτός φυλακών βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο πρώην ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας.

Στον Κορκονέα το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και όρισε την ποινή του στα 13 χρόνια, γεγονός που οδήγησε στην αποφυλάκισή του.

Ο Κορκονέας το απόγευμα της Τρίτης πέρασε το κατώφλι των φυλακών Δομοκού, όπου τον περίμεναν οι γονείς του, οι οποίοι διανυκτέρευσαν στην Λαμία, όπου βρέθηκαν την Δευτέρα για να ακούσουν την απόφαση του Εφετείου και να παρασταθούν στον γιο τους. Αμέσως μετά, ο Επαμεινώνδας Κορκονέας επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο και έφυγε, προκειμένου να συναντήσει τα τρία του παιδιά και την σύζυγο του.

Ο δικηγόρος του Κορκονέα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αναφέρθηκε στο ελαφρυντικό που συνόδευε την απόφαση του Μεικτού Ορκωτου Δικαστηρίου Λαμίας.

«Το ελαφρυντικό αυτό είναι ανεξάρτητο με τη βαρύτητα της πράξης, ακόμη για το πιο ειδεχθές αδίκημα, ένας άνθρωπος μπορεί να λάβει το συγκεκριμένο ελαφρυντικό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βασίλης Σαραλιώτης: Αισθάνομαι δικαιωμένος

Από την πλευρά του ο Βασίλης Σαραλιώτης που βρισκόταν μαζί με τον Επαμεινώνδα Κορκονέα το βράδυ της δολοφονίας κρίθηκε αθώος .

Μιλώντας στο Open TV λέει ότι αισθάνεται δικαιωμένος. «Μετά από τόσα χρόνια αισθάνομαι δικαιωμένος. Πάντα πίστευα στη Δικαιοσύνη. Πιστεύω ότι έπραξε αυτό που έκρινε σωστό» συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.