ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Το μήνυμα του συντρόφου της αστροφυσικού: «Να πεις σε όλους τους λεβέντες ένα μεγάλο ευχαριστώ»

Το μήνυμα του συντρόφου της αστροφυσικού: «Να πεις σε όλους τους λεβέντες ένα μεγάλο ευχαριστώ»

«Να πεις σε όλους τους λεβέντες ένα μεγάλο ευχαριστώ», είπε ο σύντροφος της Ναταλί Κρίστοφερ, ο οποίος ακόμα και σε αυτές τι Δύσκολες ώρες δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους εργάστηκαν σκληρά για να βρεθεί η σύντροφός του.

Η είδηση του θανάτου της 35χρονης αστροφυσικού, Ναταλί Κρίστοφερ, στην Ικαρία έκανε το γύρο του κόσμου. Ο σύντροφός της, ο οποίος την αναζητούσε από την πρώτη στιγμή μαζί με τους αστυνομικούς, τους πυροσβέστες και τους εθελοντές, λύγισε. Δεν άντεξε στην είδηση ότι η Ναταλί εντοπίστηκε νεκρή.

Παρά το σοκ του, όμως, θέλησε να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν να βρεθεί η Βρετανίδα, Ναταλί Κρίστοφερ, που αγνοείτο από το πρωί της Δευτέρας.

Ειδικότερα, όπως ανάρτησε στο facebook ένας από τους εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες, ο Βαγγέλης Κριαράς, ο Κυριάκος, ο άνδρας που είχε σχέση με την 35χρονη αστροφυσικό που βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα στην Ικαρία, θέλησε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στον εντοπισμό της.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κριαράς ανάρτησε τη στιχομυθία του με τον Κύπριο και σύντροφο της, Ναταλί Κρίστοφερ. «Να πεις σε όλους τους λεβέντες που βοήθησαν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πολιτική προστασία, εθελοντές πυροσβέστες… Ευχαριστώ», φέρεται να έγραψε ο Κύπριος σύμφωνα με την ανάρτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.