ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αντιδράσεις προκάλεσε το τατουαζ του Drake: Ειρωνικό θεωρήθηκε προς τους Beatles και το κλασσικό «Abbey Road» (φωτο)

Αντιδράσεις προκάλεσε το τατουαζ του Drake: Ειρωνικό θεωρήθηκε προς τους Beatles και το κλασσικό «Abbey Road» (φωτο)

Με ένα τατουάζ αποφάσισε να απαθανατίσει ο Αμερικανός τραγουδιστής Drake την κατάρριψη μιας σειράς από ρεκόρ που κρατούσαν οι Beatles εδώ και δεκαετίες.

Ο Drake έχει στο σώμα του πολλά τατουάζ. Οπως μάλιστα διαβάζουμε στο δημοσίευμα του Rolling Stone, ανάμεσά τους μπορεί κανείς να διακρίνει την Ριάνα, την αδικοχαμένη Αλίγια, τον ηθοποιό Ντένζελ Ουάσιγκτον, αλλά και το χαρακτηριστικό εμότζι των χεριών που προσεύχονται.

Οπως παρατήρησαν όμως χρήστες του διαδικτύου, ένα από τα πιο πρόσφατα τατουάζ του περιλαμβάνει το θρυλικό συγκρότημα των Beatles. Και όχι, σε αυτό δεν αποτίνεται φόρος τιμής στους Βρετανούς καλλιτέχνες, αλλά καταγράφεται η… υπεροχή του Drake.

Στο αριστερό μπράτσο του Drake φαίνεται η θρυλική εικόνα από το τελευταίο εξώφυλλο των Beatles, το Abbey Road. Λίγο μπροστά από τα σκαθάρια όμως, φαίνεται ο ίδιος να κοιτά πίσω του το συγκρότημα, σε μια… αλληγορία της επικράτησής του στην μουσική ιστορία.

https://www.instagram.com/p/B09CcN8BgsP/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Τα ρεκόρ των Beatles που κατέρριψε ο Drake

Ο Drake έχει καταφέρει τον τελευταίο χρόνο να σπάσει ένα προς ένα τα ρεκόρ των Beatles. Ρεκόρ που κρατούσαν τα σκαθάρια εδώ και 50 χρόνια στα τσαρτς της αμερικανικής μουσικής. Ο Drake έγινε λοιπόν τον Ιούλιο του 2018 ο μόνος καλλιτέχνης με επτά singles στο Top 10 του Billboard, καταρρίπτοντας το ρεκόρ των Beatles που είχαν πέντε τραγούδια ταυτόχρονα στα δέκα δημοφιλέστερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο Drake έγινε ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα single στο αμερικανικό Top 10 σε μία και μόνο χρονιά, καταρρίπτοντας και εδώ το ρεκόρ που είχαν οι Beatles από το 1964.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.