ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λήμνος: Οι καρκινοπαθείς δεν μπορούν να κάνουν χημειοθεραπείες στο νησί

Λήμνος: Οι καρκινοπαθείς δεν μπορούν να κάνουν χημειοθεραπείες στο νησί

Σημαντικό πρόβλημα έχει ανακύψει στη Λήμνο με τους ογκολογικούς ασθενείς, καθώς δεν μπορούν να κάνουν στο Νοσοκομείο του νησιού τις χημειοθεραπείες τους και τους παραπέμπουν είτε στην Μυτιλήνη (6ώρες ακτοπλοϊκώς) ή στην Αθήνα…

Η πρόεδρος της ΜΚΟ Άγγιγμα Ζωής Χριστίνα Νομικού, τονίζει στον ΣΚΑΪ ότι εστάλη επιστολή ασθενών στον υπουργό Υγείας, με την οποία ζητούν την άμεση επίλυση του κρίσιμου για την υγεία τους προβλήματος.

Όπως κατήγγειλε προ μηνός η ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων) η ογκολόγος στο Νοσοκομείο Λήμνου βρίσκεται επί μακρόν σε αναρρωτική άδεια λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, αφετέρου την αντικαθιστούσε η παθολόγος για να διευκολύνει την κατάσταση, η οποία ωστόσο δεν είχε αρμοδιότητα για τη χορήγηση χημειοθεραπειών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε σύσκεψη για το θέμα που οργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Λήμνου και το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου στις 18 Ιουλίου παρευρίσκονταν και ογκολογικοί ασθενείς οι οποίοι επισήμαναν την ανάγκη να λαμβάνουν τις θεραπείες τους στο νοσοκομείο, από ογκολόγο, και να μη βιώνουν ανασφάλεια σε ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.