ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρόδος: Δύο γυναίκες διακομίστηκαν στα επείγοντα του νοσοκομείου μετά από συμπλοκή

Ρόδος: Δύο γυναίκες διακομίστηκαν στα επείγοντα του νοσοκομείου μετά από συμπλοκή

Δύο γυναίκες διακομίστηκαν χθες το μεσημέρι στα επείγοντα του Περιφερειακού Νοσοκομείου της Ρόδου, έπειτα από λεκτικό διαπληκτισμό και συμπλοκή που είχαν μεταξύ τους, σε ξενοδοχείο της Ρόδου, όπου εργάζονταν.

Οι άλλοι εργαζόμενοι προσπάθησαν να τις χωρίσουν αλλά όταν είδαν ότι δεν μπορούσαν να τα καταφέρουν κι ο καυγάς συνεχίζονταν, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Στο σημείο έφθασαν δύο μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ και οι αστυνομικοί μπόρεσαν εύκολα και γρήγορα να ελέγξουν την κατάσταση, χωρίζοντας τις δύο γυναίκες.

Είχε κληθεί ταυτόχρονα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τις δύο γυναίκες στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Οι αστυνομικοί τις ομάδας ΔΙΑΣ συνόδευσαν το ασθενοφόρο μέχρι τα επείγοντα του νοσοκομείου και παρέμειναν στο σημείο για αρκετή ώρα, έτσι ώστε να μην υπάρξει εκ νέου νέο επεισόδιο μεταξύ τους. Δεν αποκλείεται να υποβληθούν μηνύσεις και από τις δύο πλευρές.

Έρευνα για το περιστατικό, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: rodiaki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.