ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Σπαραγμός στην κηδεία της γιαγιάς και του εγγονού στο Αίγιο: «Πονάω μακριά σου αγοράκι μου» (βίντεο)

Σπαραγμός στην κηδεία της γιαγιάς και του εγγονού στο Αίγιο: «Πονάω μακριά σου αγοράκι μου» (βίντεο)

Το τροχαίο δυστύχημα στο Αίγιο με θύμα μια 67χρονη γυναίκα και τον ενός έτους εγγονό της σόκαρε και προκάλεσε οργή και θλίψη σε όλη την Ελλάδα.

Οι δύο κηδείες έγιναν σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στις Καμάρες. Τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς του παιδιού, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν, πώς έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Στο Ναό βρισκόταν όλο το χωριό για το «τελευταίο αντίο».

Συγγενείς των θυμάτων καταφέρονται με οργή κατά του δράστη, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά από τηλεφωνική εντολή της Εισαγγελέως, η οποία παρέπεμψε τη δικογραφία του στο Ναυτοδικείο Πειραιά.

«Γιαννάκη μου υποφέρω, πονάω μακριά σου παιδάκι μου. Παιδάκι μου είσαι να σε πάρω αγκαλίτσα; Αυτός που πήρε τη ζωή του παιδιού μου και της πεθεράς μου να το πληρώσει. Παλικάρι μου αντίο, σε έχασα. Έφυγες μέσα από την αγκαλιά μου. Πεθερούλα μου καλή φύλαγέ μου το μονάκριβό μου. Αγάπη μου, άγγελέ μου» γράφει η μητέρα του παιδιού στη σελίδα της στο facebook.

Όπως έγινε γνωστό, ο 28χρονος που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος σημαιοφόρος στο Πολεμικό Ναυτικό, προσπάθησε να διαφύγει μέσω θαλάσσης, αλλά οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν το βράδυ της Κυριακής. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τον 28χρονο σε παραλία και μετά από καταδίωξη του πέρασαν χειροπέδες. Ωστόσο, σήμερα αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με το δελτίο του ΑΝΤ1 στο σημείο της τραγωδίας πραγματοποιήθηκε αυτοψία και αναπαράσταση από ειδικούς. Με βάση τα πρώτα στοιχεία ο οδηγός πάτησε φρένο μετά τη σύγκρουση. Από την πέδηση που διακρίνεται στο οδόστρωμα σε μήκος περίπου 100 μέτρων υπολογίζεται ότι το αυτοκίνητο πρέπει να μπήκε στη στροφή με ταχύτητα πάνω από 150 χιλιόμετρα την ώρα! Ο δικηγόρος του οδηγού ωστόσο υποστήριξε στον ΑΝΤ1 ότι τα στοιχεία της δικογραφίας δεν επιβεβαιώνουν αυτά τα στοιχεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.