ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κυπαρισσία: Ο σύζυγος φέρεται να πυροβόλησε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

Κυπαρισσία: Ο σύζυγος φέρεται να πυροβόλησε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

Νέες εξελίξεις που ξετυλίγουν το κουβάρι της τραγικής υπόθεσης στην Κυπαρισσία βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ζευγάρι Γερμανών, ηλικίας 65 – περίπου – ετών, οι οποίοι είχαν αγοράσει πριν από χρόνια σπίτι στο Στασιό (ένα χωριό περίπου 4 χλμ. από την Κυπαρισσία) και έμεναν εκεί, είναι τα κεντρικά πρόσωπα της τραγωδίας στην Κυπαρισία.

Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα σενάρια αλλά πιο πιθανό φαίνεται να είναι ότι ο σύζυγος πυροβόλησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η γυναίκα διακομίσθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και σύμφωνα με πληροφορίες, θα μεταφερθεί στο Παναρκαδικό όπου αναμένεται να υποβληθεί σε λεπτή νευροχειρουργική επέμβαση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Κατά τις 10:30, το πρωί της Πέμπτης, εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής αιμόφυρτος ένας άνδρας στην αυλή του σπιτιού του. Είχε μάλιστα δίπλα του ένα πιστόλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο εσωτερικό του σπιτιού βρισκόταν η σύζυγός του, βαριά τραυματισμένη από πυροβολισμό, στο μέτωπο, όπως μεταδίδει το messinialive.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.