ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: 88χρονη καταγγέλλει την 55χρονη κόρη της για κακοποίηση

Κρήτη: 88χρονη καταγγέλλει την 55χρονη κόρη της για κακοποίηση

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χθες Δευτέρα (9/9) μια 55χρονη γυναίκα η οποία σύμφωνα με την ηλικιωμένη μητέρα της φέρεται πως την κακοποιούσε. Η σοκαριστική περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην περιοχή του Δήμου Κισσάμου, στα Χανιά.

Γείτονας είδε την 88χρονη πεσμένη στην αυλή του σπιτιού της με τραύματα στα χέρια και σημάδια κακοποίησης.

Άμεσα την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου όπου οι γιατροί θεωρώντας πως η άτυχη ηλικιωμένη είχε πέσει θύμα ληστείας ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Όμως η συνέχεια τους άφησε όλους άναυδους, όταν η ίδια η 88χρονη αποκάλυψε στους γιατρούς αλλά και στους αστυνομικούς, πως είχε κακοποιηθεί από την ίδια της την κόρη!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η άτυχη ηλικιωμένη διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων ενώ η 55χρονη κόρη της εντοπίστηκε και συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου κατηγορούμενη για ενδοοικογενειακή βία και πρόκειται να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.