ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πατέρας του άτυχου βρέφους στα Γλυκά Νερά: «Το ροντβάιλερ δεν ήταν ποτέ επιθετικό»

Πατέρας του άτυχου βρέφους στα Γλυκά Νερά: «Το ροντβάιλερ δεν ήταν ποτέ επιθετικό»

Ανήμπορος να εξηγήσει γιατί και πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό με το ροτβάιλερ που σκότωσε το δύο μηνών παιδάκι του μέσα στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά, δήλωσε στους αστυνομικούς ο πατέρας του βρέφους.

«Το σκυλί αυτό το αποκτήσαμε το 2011. Ήταν πάντοτε υπάκουο. Δεν ήταν ποτέ επιθετικό με τα παιδιά μας. Με τα τρία αγόρια μας έπαιζε χωρίς ποτέ να δημιουργηθεί το παραμικρό. Ήταν σαν μέλος της οικογένειάς μας», είπε στους αστυνομικούς ο άντρας, όπως αποκάλυψε το OpenTV.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Δεν είχε δείξει καμία επιθετική συμπεριφορά με το μωράκι μας. Είμαι συγκλονισμένος. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό. Προσπαθώ να είμαι δυνατός. Πρέπει να στηρίξω τη γυναίκα μου που είναι στην χειρότερη ψυχολογική κατάσταση από όλους μας», συνέχισε ο πατέρας στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς.

Το ροτβάιλερ, που είναι θηλυκό και ακούει στο όνομα Βερόν, έπαιζε με τα τρία αγόρια της οικογένειας, ενώ όντας μέλος της, είχε «υποδεχτεί» και το τρίτο αγοράκι, αφού είχε αποκτηθεί πριν αυτό γεννηθεί.

Αρκετά αργότερα και επειδή η μητέρα ήθελε πολύ να αποκτήσει κι άλλο παιδάκι, ήρθε στη ζωή το κοριτσάκι της, η μικρή Βαρβάρα, με κίνδυνο μάλιστα της ίδιας της της ζωής.

Η οικογενειακή τους ζωή ήταν ομαλή κι ευτυχισμένη, μέχρι το απίστευτο τραγικό περιστατικό της περασμένης Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, τα τρία αδερφάκια του μωρού έμαθαν τι συνέβη με τη βοήθεια ψυχολόγου που βρίσκεται στο πλευρό όλης της οικογένειας, καθώς ειδικά η μητέρα δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ.

Στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά δεν έχει γυρίσει κανείς από εκείνη την ημέρα και παραμένει ερμητικά κλειστό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι πως το άτυχο βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς το ροτβάιλερ το άρπαξε και το χτυπούσε σε τοίχους και έπιπλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.