ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αγρίνιο: Πήγε έβαλε βενζίνη 40€ και τους πλήρωσε με κέρματα των 5λεπτών! (φώτο-βίντεο)

Αγρίνιο: Πήγε έβαλε βενζίνη 40€ και τους πλήρωσε με κέρματα των 5λεπτών! (φώτο-βίντεο)

«Κόκκαλο» έμεινε ο ιδιοκτήτης ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Αγρίνιο, όταν ένας πελάτης πήγε να βάλει 40€ βενζίνη και τους πλήρωσε με… 800 κέρματα των 5 λεπτών. Φυσικά όπως είναι λογικό χρειάστηκε αρκετή ώρα για να ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των χρημάτων.

«Ήταν αρκετή ώρα που χρειάστηκε για να τα μετρήσουμε», σημείωσε ο ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων στο OPEN TV. Και σημείωσε: «Το σημαντικό για εμένα είναι ότι ήρθε με 800 κέρματα. Έπρεπε να καθίσει να περιμένει μέχρι να μετρήσουμε τα κέρματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπως σημείωσε ο ιδιοκτήτης πρατηρίου, γνωρίζει ότι ο άνθρωπος που έβαλε τα 40 ευρώ με κέρματα είναι έμπορος που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή. «Τα είχε σε δύο σακουλάκια τα κέρματα», σημείωσε, τονίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά που του έχει τύχει τέτοιο περιστατικό στη δουλειά. «Χρήματα είναι και αυτά, δεν μπορούσαμε να τα αρνηθούμε», πρόσθεσε ο ιδιοκτήτης πρατηρίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.