ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό είναι το γράμμα που άφησε η 19χρονη στην κόρη της πριν την εγκαταλείψει στη Νέα Ιωνία

Αυτό είναι το γράμμα που άφησε η 19χρονη στην κόρη της πριν την εγκαταλείψει στη Νέα Ιωνία

Ένα γράμμα έχει αφήσει η 19χρονη για την κόρη της που είχε εγκαταλείψει στη Νέα Ιωνία προκειμένου να το διαβάσει όταν μεγαλώσει και να μάθει τη δική της αλήθεια.

Ένα γράμμα έχει αφήσει για την κόρη της η 19χρονη που εγκατέλειψε το νεογέννητο κοριτσάκι, στη Νέα Ιωνία.

Η 19χρονη, μιλώντας σήμερα σε δελτίο ειδήσεων εξέφρασε την επιθυμία να πάρει πίσω το παιδί της καθώς δεν θέλει, όπως είπε, «να μεγαλώσει χωρίς αγάπη» αλλά και «να μη μάθει τι είναι μοναξιά και θλίψη».

Αποκάλυψε ότι έχει γράψει ένα γράμμα στη νεογέννητο κόρη της ώστε αυτή να το διαβάσει όταν μεγαλώσει και να μάθει τη δική της αλήθεια και πόσο την αγαπούσε.

«Μικρή μου μπέμπα ξέρω ότι όταν μεγαλώσεις δεν θα είναι έτσι τα πράγματα. Τότε θα έχουν τελειώσει όλα τα άσχημα και δεν θα μας ενδιαφέρει το παρελθόν. Θα είμαστε ευτυχισμένες και κανείς δεν θα μας πάρει την ευτυχία που μας αξίζει», αναφέρει αρχικά και συνεχίζει:

«Έτσι όπως το προσωπάκι σου φώτισε την ψυχή μου, εύχομαι να φωτίζει κάθε σου δρόμο στη ζωή. Είσαι το μικρό μου πλασματάκι και ήρθες σε αυτόν τον κόσμο για να δώσεις ευτυχία και χαρά, όπως έδωσες σε μένα. Μην αφήσεις κανένα να σου πάρει τα όνειρα και το χαμόγελο από τα χείλη. Μαζί θα βαδίσουμε το μονοπάτι της ζωής και θα προσπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Σε αγαπώ πολύ μικρούλα μου. Δεν μπορούσα να πάρω μεγαλύτερη χαρά από τη γέννησή σου. Με αγάπη, η μανούλα».

Υπενθυμίζεται ότι το βρέφος της 19χρονης βρέθηκε στην πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία και πλέον αναμένεται η δικαστική απόφαση για την υπόθεση.

Η νεαρή κοπέλα είπε ότι αντιμετωπίζει επιλόχειο κατάθλιψη. «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ μόνη μου», επισήμανε. Περιέγραψε, μάλιστα, πώς έφερε στον κόσμο το μωρό. Όπως είπε, ήταν στο σπίτι όταν κατάλαβε ότι της έσπασαν τα νερά, αλλά δεν πήγε στο νοσοκομείο.

«Ξάπλωσα για να δω αν θα περάσει και πέρασε. Την Τετάρτη στις 4 Σεπτεμβρίου σηκώθηκα το πρωί και απλά έπεσα. Δεν μπορούσα να ξανασηκωθώ. Έτσι ήρθε το ασθενοφόρο», εξήγησε. Αφού γέννησε με καισαρική, επέστρεψε στο σπίτι της με τη νεογέννητη κόρη της, στις 8 Σεπτεμβρίου.

Εξήγησε ότι βρέθηκε μπροστά σε μια δύσκολη απόφαση: «Μαθήτρια ή μάνα; Αυτό ήταν το δίλημμα της ζωής μου».

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι δεν σκέφτηκε το δίλημμα εκείνη τη στιγμή, αλλά το καλό του παιδιού. «Τι θα προλάβαινα; Να κοιτάξω εκείνη ή εμένα; Που εμένα με βάζω τελευταία. Δε θα μπορούσα να της δώσω την προσοχή που της χρειαζόταν», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.