ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Kαταγγελίες φιλόζωων για δάσκαλο στην Κομοτηνή – Ζητά συνταγές για… σουβλιστό σκυλί! (φωτο)

Kαταγγελίες φιλόζωων για δάσκαλο στην Κομοτηνή – Ζητά συνταγές για… σουβλιστό σκυλί! (φωτο)

Απίστευτες καταγγελίες κάνουν φιλόζωοι και γονείς στην Κομοτηνή για έναν δάσκαλο που υπηρετεί σε δημοτικό σχολείο της περιοχής και όπως φαίνεται μισεί… θανάσιμα τα σκυλιά.

Σύμφωνα με το inkomotini.news ο εν λόγω δάσκαλος μέσω του facebook έχει επιδοθεί σε κρεσέντο μίσους κατά των αδέσποτων.
Σε αναρτήσεις που δημοσιεύουν στο facebook άνθρωποι που καταγγέλλουν το περιστατικό φαίνεται ότι ο δάσκαλος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι θα παρακολουθήσει στο youtube βίντεο για… βραστό σκυλί, ενώ ρωτά αν κάποιος γνωρίζει «καμιά κινέζικη συνταγή για σουβλιστό σκυλί για να κάνω σύγκριση με το δικό μας αρνάκι».

Μετά από αυτά, ομάδα γονέων προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία του εν λόγω στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, ενώ ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου στο οποίο υπηρετεί ο καταγγελλόμενος, έχει συγκαλέσει γενική συνέλευση την Πέμπτη 19/9.

Δείτε τις αναρτήσεις στο facebook

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.