ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

42χρονος στο νοσοκομείο από επίθεση αδέσποτων σκύλων (φωτο)

42χρονος στο νοσοκομείο από επίθεση αδέσποτων σκύλων (φωτο)

Μία νέα καταγγελία για επίθεση αδέσποτων σε περιοχή της Λαμίας είδε το φως της δημοιότητας, με θύμα αυτή τη φορά, έναν 42χρονο.

Σύμφωνα με την καταγγελία την ώρα που ο άνθρωπος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του στην οδό Φοίνικος (κάτω από την Αγία Σοφία), τρία σκυλιά που έχουν κάνει σπίτι τους την περιοχή, του επιτέθηκαν και ένα από αυτά τον δάγκωσε στο δεξί του πόδι.

Ο άνθρωπος κατέληξε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου για να περιποιηθεί το τραύμα, ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία.

Μια μητέρα που μένει στη συγκεκριμένη περιοχή, αυτή και κάποιοι ακόμη γείτονες, πολλές φορές πηγαίνοντας τα παιδιά τους στο 13ο Δημοτικό Σχολείο, χρειάστηκε να τα προστατεύσουν από τα συγκεκριμένα σκυλιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλοι τους έχουν απευθυνθεί στο Δήμο, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει φροντίσει για την απομάκρυνσή τους και παρά το γεγονός ότι το δημοτικό σχολείο απέχει μόλις 150 μέτρα από το σημείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.