ΗΠΑ: Νεκρός άνδρας που είχε κατηγορήσει τον Κέβιν Σπέισι για κακοποίηση

ΗΠΑ: Νεκρός άνδρας που είχε κατηγορήσει τον Κέβιν Σπέισι για κακοποίηση

Νεκρός είναι ένας άνδρας που κατηγορούσε τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση. Πρόκειται για έναν μασέρ που πέθανε την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η νομική διαμάχη με τον γνωστό ηθοποιό.

Ο μασέρ είχε καταθέσει μήνυση κατά του Κέβιν Σπέισι και τον κατηγορούσε για σεξουαλική παρενόχληση. Οπως ανέφερε, ο ηθοποιός τον είχε πιέσει τον Οκτώβριο του 2016 να του πιάσει τα γεννητικά όργανα και τον είχε φιλήσει στο στόμα αν και ο ίδιος αντιδρούσε κατά τη διάρκεια θεραπευτικού μασάζ στο Μαλιμπού.

Μεχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες θανάτου του μασέρ, ενώ δεν έχει διαρρεύσει ούτε και το όνομά του. Είχε υποβάλει πάντως μήνυση τον Σεπτέμβριο του 2018 με το τυπικό ψευδώνυμο «Τζον Ντο» .

Το γεγονός πληροφορήθηκαν οι δικηγόροι του Κέβιν Σπέισι, έπειτα από υπόμνημα του ομοσπονδιακού δικαστηρίου. Μέσα από αυτό οι δικηγόροι του μασέρ έκαναν γνωστό ότι ο πελάτης τους έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί πάντως, ότι στην υπόθεση του μασέρ από το Μαλιμπού, οι δικηγόροι υποστηρίζουν ότι έχουν στη διάθεσή τους δύο ακόμη μαρτυρίες από μασέρ που θα καταθέσουν πως παρενοχλήθηκαν από τον Κέβιν Σπέισι ζητώντας πάντως να μην δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.