ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρόδος: Τραγικές είναι οι εικόνες από το πρώην Δημαρχείο Ιαλυσού (φώτο)

Ρόδος: Τραγικές είναι οι εικόνες από το πρώην Δημαρχείο Ιαλυσού (φώτο)

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που αντίκρισε η νέα πρόεδρος Στεφανία Στάγκα, στο πρώην δημαρχείο Ιαλυσού – νυν γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού.


Σύμφωνα με την κ. Στάγκα «όταν ήρθαμε για παράδοση – παραλαβή, αντικρίσαμε αυτό το χάος. Είναι λυπηρό να έχει εγκαταλειφθεί το πρώην δημαρχείο και τα γραφεία των υπηρεσιών σε τέτοιο σημείο και να παρουσιάζει αυτή την εικόνα…».
Να σημειωθεί πως για να γίνει το φωτορεπορτάζ, χρειάστηκε οι άνθρωποι να φορέσουν ειδικές μάσκες λόγω της αφόρητης δυσωδίας που αναδύεται στους συγκεκριμένους χώρους ενώ είναι αδύνατο να πλησιάσει κανείς περισσότερο, αφού οι ακαθαρσίες στοιβάζονται σε όλα τα σημεία!


Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους: βρωμιά, δυσωδία, ακαθαρσίες, ακαταστασία, εγκατάλειψη. Ειδικά στον χώρο που ήταν κάποτε κουζίνα, έχουν συσσωρευτεί νεκρά πουλιά και ακαθαρσίες που για να απομακρυνθούν χρειάζεται ειδικό συνεργείο και απολύμανση!

Είναι τραγικό το πώς και γιατί το πρώην δημαρχείο Ιαλυσού, κατάντησε σε αυτή την κατάσταση. Και είναι αδιανόητο, οι απελθόντες, να έχουν “παραδώσει” τα γραφεία αυτά στη νέα δημοτική αρχή και προεδρία της δημοτικής κοινότητας, σε αυτή την κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το νέο δ.σ. θα συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα για να θέσει τις νέες προτεραιότητες για την θητεία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.