Ξεκίνησε ο καθαρισμός στα βαγόνια του Μετρό Θεσσαλονίκης

Ξεκίνησε ο καθαρισμός στα βαγόνια του Μετρό Θεσσαλονίκης

Ξεκίνησε σήμερα ο καθαρισμός των βαγονιών του Β’ συρμού του Μετρό Θεσσαλονίκης, που είχαν βανδαλίσει πριν λίγα 24ωρα άγνωστοι, οι οποίοι εισήλθαν στο φυλασσόμενο χώρο του αμαξοστασίου του έργου, στην περιοχή της Πυλαίας.

«Είναι ήδη στο αμαξοστάσιο το συνεργείο του αναδόχου και καθαρίζει με τα μέσα που διαθέτει τα βαγόνια. Θέλω να εξηγήσω στους νέους που έχουν αυτό το χόμπι ότι είναι πολύ επικίνδυνο και ότι στο μέλλον τα μέτρα ασφαλείας θα είναι υψηλά, ώστε να μην υπάρξουν άλλα τέτοια περιστατικά», ανέφερε ο νέος πρόεδρος της Αττικό Μετρό ΑΕ, Νίκος Ταχιάος.

Ο ίδιος ανέφερε ακόμα ότι τα αυτά τα περιστατικά στους σταθμούς του μετρό διεθνώς είναι συνήθη, αφού «υπάρχουν ομάδες που κάνουν γκράφιτι και βάζουν στοιχήματα στο Ιντερνετ για το πού και πώς θα βάψουν συρμούς και αυτό γίνεται και εδώ. Αυτό όμως δεν θα επιτραπεί στην πορεία της λειτουργίας του έργου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Ταχιάος ανέφερε ακόμα ότι σε δύο μήνες θα έχει ηλεκτροδοτηθεί η γραμμή μέσα στο αμαξοστάσιο και αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα θα είναι πολύ επικίνδυνα για όσους εισέρχονται στον χώρο χωρίς άδεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.