ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έρχεται η 1η πανελλήνια συνάντηση διδύμων στα Τρίκαλα (βίντεο)

Έρχεται η 1η πανελλήνια συνάντηση διδύμων στα Τρίκαλα (βίντεο)

Η πρώτη πανελλήνια συνάντηση διδύμων αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στα Τρίκαλα.

Έτσι, στις 22 Σεπτεμβρίου, η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Διδύμων στα Τρίκαλα, θα λάβει χώρα στο πάρκο Αη Γιώργη. Σήμερα το μεσημέρι, η δημοτική αρχή έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα της διοργάνωσης, σύμφωνα με το οποίο η Συνάντησή των διδύμων θα πραγματοποιηθεί στις 11:00, ενώ μέχρι τις 19:00 έχουν προγραμματιστεί πλήθος δράσεων – ομιλίες ειδικών, διαγωνισμοί κ.λπ.

Η Συνάντηση οργανώνεται από τον υπό σύσταση Σύλλογο Διδύμων Τρικάλων και τον Δήμο Τρικκαίων.

Η ιδέα ανήκει στις Τρικαλινές Κατερίνα και Αθανασία Φάλια, οι οποίες το συζήτησαν με τον Δήμο Τρικκαίων, που πρόθυμα προσφέρθηκε να συνδράμει. Το εξήγησε και η αντιδήμαρχος Βασιλένα Μητσιάδη, σε συνέντευξη που παραχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου 2019 στο Δημαρχείο Τρικκαίων. «Ο Δήμος Τρικκαίων βρήκε εξαιρετική την ιδέα και, εξάλλου, στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια συμπολιτών», είπε.

Γιατί στις 22/9;
Εξήγησε δε ότι, «επειδή δεν υπάρχει προς το παρόν σύλλογος διδύμων (ιδρύεται αυτές τις ημέρες από τις δύο αδελφές) η εκδήλωση εντάχθηκε σε δράση του Δήμου. Και δη, στην Εβδομάδα Κινητικότητας, την τελευταία της ημέρα, την Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο, με το ημερολόγιο να δείχνει 22 (δύο δυάρια) Σεπτεμβρίου, παράλληλα με τις λοιπές εκδηλώσεις του Δήμου».

Οι δύο δίδυμες εξήγησαν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ότι αυτή η σκέψη ήταν… παμπάλαια: «από παιδί με απασχολούσε, το τι συμβαίνει με τους άλλους διδύμους», εξήγησε η Κατερίνα Φάλια. Και επεσήμανε ότι είναι η ευκαιρία «να γνωριστούμε, να συναντηθούμε, να ανταλλάξουμε εμπειρίες», σε ένα πλαίσιο εκδηλώσεων με ομιλίες επιστημόνων, δράσεις, μουσική, καντίνες, διαγωνισμούς, όλη την Κυριακή. Η Αθανασία Φάλια μάλιστα επεσήμανε ότι ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από πολλούς διδύμους από όλη τη χώρα, που δηλώνουν συμμετοχή μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Και κάλεσε τους δίδυμους να μετάσχουν σε μια όμορφη δραστηριότητα, πρωτότυπη για τη χώρα μας και, όπως συμπλήρωσε η κ. Μητσιάδη, με φόντο την πόλη των Τρικάλων και ένα όμορφο διήμερο που μπορεί ο καθένας να περάσει σε αυτή στα τέλη Σεπτέμβρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.