Τρίκαλα: Ράφτινγκ στον Ληθαίο στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας – Συμμετοχή από εκατοντάδες μαθητές

Τρίκαλα: Ράφτινγκ στον Ληθαίο στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας – Συμμετοχή από εκατοντάδες μαθητές

Ο μουντός ουρανός, το κρύο και το αεράκι δεν πτόησε τους μαθητές και τις μαθήτριες σχολείων των Τρικάλων που…βούτηξαν στον Ληθαίο ποταμό την Παρασκευή (20/9) και έκαναν ράφτινγκ.

Με χαρά και καλή διάθεση φόρεσαν τα σωσίβιά τους και επιβιβάστηκαν στα φουσκωτά, ακολουθώντας τις οδηγίες των εκπαιδευτών τους. Η Trekking Hellas τους δίδαξε τις βασικές τεχνικές του αθλήματος, με γυμναστές και γνώστες του αθλήματος.

Πάνω από 120 παιδιά συμμετείχαν στις δράσεις της 5ης ημέρας της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας που διοργανώνει ο δήμος Τρικκαίων.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται το Σάββατο (21/9) με τον Ληθαίο ποταμό να είναι και πάλι στο επίκεντρο για βόλτα και χαλάρωση με τις ξαπλώστρες, ενώ θα γίνει και χάραξη ασφαλούς πρόσβασης στο Νηπιαγωγείο Φλαμουλίου με τη συμμετοχή νηπιαγωγών, γονιών, παιδιών. Το απόγευμα, μικροί και μεγάλοι θα συναντηθούν στο ποτάμι για να τρέξουν, να παίξουν και να μάθουν τα οφέλη της άσκησης και του αθλητισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.