ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτή την ώρα διεξάγεται η 1η Πανελλήνια συνάντηση διδύμων (φώτο)

Αυτή την ώρα διεξάγεται η 1η Πανελλήνια συνάντηση διδύμων (φώτο)

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Διδύμων στο πάρκο του Άη Γιώργη, στα Τρίκαλα, και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 19:00, έπειτα από πλήθος σχετικών δράσεων, όπως ομιλίες ειδικών, διαγωνισμοί και πολλά ακόμη.

Η εν λόγω συνάντηση οργανώνεται από τον – υπό σύσταση – «Σύλλογο Διδύμων Τρικάλων» και τον Δήμο Τρικκαίων, ενώ η ιδέα ανήκει στις δίδυμες Τρικαλινές αδελφές Κατερίνα και Αθανασία Φάλια, οι οποίες έκαναν την πρόταση στο δήμο, που πρόθυμα προσφέρθηκε να συνδράμει.

Η Κατερίνα Φάλια είχε δηλώσει σχετικά: «Από παιδί με απασχολούσε το τι συμβαίνει με τους άλλους διδύμους. Και η δράση αυτή είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε, να συναντηθούμε, να ανταλλάξουμε εμπειρίες».

«Αντίστοιχες εκδηλώσεις γίνονται στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στην Αγγλία. Θέλουμε αυτή η γιορτή να γίνει θεσμός. Είναι η πρώτη μέρα που ανοίξαμε τον κατάλογο των συμμετοχών και ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετοί δίδυμοι από την Καβάλα, την Έδεσσα, την Ξάνθη και την Αθήνα», συμπλήρωνε η ίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.