ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πνίγηκε 3χρονο αγοράκι σε παραλία της Ηλείας

Πνίγηκε 3χρονο αγοράκι σε παραλία της Ηλείας

Ένα νέο τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι, στη Μυρσίνη του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, στην Ηλεία.

Ένα τρίχρονο αγοράκι από τη Συρία βρέθηκε πνιγμένο στη θάλασσα, στην παραλία μπροστά από το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων, στο LM Village της Μυρσίνης.

Το τραγικό αυτό συμβάν έγινε αντιληπτό περίπου στη μια το μεσημέρι και το παιδάκι μεταφέρθηκε άμεσα μόλις βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο πλησιέστερο κέντρο υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μικρός Σάμα είχε προφανώς διαφύγει της προσοχής των γονέων του και έφτασε στη θάλασσα. Έπεσε μέσα και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί πνίγηκε.

Στο Κέντρο Φιλοξενίας λίγο νωρίτερα είχε παρουσιαστεί περιστατικό αναφυλαξίας σε άλλο παιδάκι και είχε κληθεί απο τον υπεύθυνο Γιώργο Αγγελόπουλο ασθενοφόρο για αυτό.

Ο χρόνος άφιξης του ασθενοφόρου, συνέπεσε με τον εντοπισμό του νεκρού τρίχρονου αγοριού και έτσι μεταφέρθηκε χωρις να χαθεί χρόνος στο κέντρο υγείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το αγγελούδι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.