ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κυκλοφορεί ελεύθερη μετά από ισόβια κάθειρξη – Καταχράστηκε 43 εκατομμύρια ευρώ

Κυκλοφορεί ελεύθερη μετά από ισόβια κάθειρξη – Καταχράστηκε 43 εκατομμύρια ευρώ

Μπορεί να καταδικάστηκε σε ισόβια για υπεξαίρεση 43,5 εκατομμυρίων ευρώ αλλά πλέον κυκλοφορεί ελεύθερη. Προσωρινά ωστόσο, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο Εφετείο…

Η πρώην διευθύντρια τράπεζας σε νησί του Ιονίου, το 2017 είχε καταδικαστεί σε ισόβια από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας, ως εγκέφαλος υπεξαίρεσης τεράστιου ποσού σε βάρος του τραπεζικού καταστήματος και των πελατών του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η διευθύντρια από τον Απρίλιο του 2003 έως τον Ιούνιο του 2007 ιδιοποιήθηκε παράνομα από τους λογαριασμούς 148 πελατών ποσό ύψους 43.572.567,76 ευρώ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για πρώτη φορά στα χρονικά, το Πενταμελές Εφετείο Πατρών ανέστειλε την εκτέλεση της ισόβιας κάθειρξης κατ΄ εφαρμογήν των διατάξεων του νέου Ποινικού Κώδικα που καταργεί την επιβολή ισοβίων δεσμών για εγκλήματα κατάχρησης και απιστίας στην υπηρεσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.