ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εξάρθρωση σπείρας στο Ηράκλειο Κρήτης – Είχαν ρημάξει ολόκληρες περιουσίες

Εξάρθρωση σπείρας στο Ηράκλειο Κρήτης – Είχαν ρημάξει ολόκληρες περιουσίες

“Λαβράκι” για την Ασφάλεια Ηρακλείου

Σε 18 προσαγωγές και σε δύο συλλήψεις Ρομά προχώρησαν οι διωκτικές αρχές, στο Ηράκλειο για 26 περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων που έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής – χωρίς να αποκλείεται, να υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις.

Οι αρχές αναζητούν κι ένα τρίτο άτομο, με το οποίο … γνωρίζονται πολύ καλά από τη δράση του, και που στάθηκε τυχερός καθώς κατά την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του, το αυτοκίνητό του ήταν σταθμευμένο απέξω, αλλά ο ίδιος απουσίαζε.

Η δράση των συλληφθέντων φαίνεται πως ξεκίνησε τον Ιούνιο ως και σήμερα, με τους δράστες να “μπουκάρουν” σε σπίτια, μέσω βοηθητικών χώρων, σκαρφαλώνοντας σε δέντρα ή από άλλα σπίτια, κι αφού είχαν “μελετήσει” τα σπίτια και ήταν βέβαιοι ότι οι ένοικοι απουσίαζαν, έμπαιναν μέσα και “έγδυναν” από χρήματα, κοσμήματα και οτιδήποτε τιμαλφές μπορούσαν να βρουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα και αντιμετωπίζουν διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.