ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καθηγητής σπρώχνει μαθητή κατά τη διάρκεια της παρέλασης στην Πτολεμαϊδα (βίντεο)

Καθηγητής σπρώχνει μαθητή κατά τη διάρκεια της παρέλασης στην Πτολεμαϊδα (βίντεο)

Ενώ η μαθητική παρέλαση βρίσκεται σε εξέλιξη, ξαφνικά μέσα στο πλάνο μπαίνει καθηγητής. Κατευθύνεται στον μαθητή που κρατάει την πινακίδα του σχολείου…

Ένα εξαιρετικά ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης, για την επέτειο απελευθέρωσης της Πτολεμαϊδας.

Ο πολύπειρος εκπαιδευτικός, που ήταν και ο υπεύθυνος της παρέλασης, παρακολουθούσε τον βηματισμό και τις αποστάσεις των μαθητών από κοντά.

Κάποια στιγμή διαπίστωσε πως ο μικρός μαθητής του 10ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης, που κρατούσε την πινακίδα, είχε «κολλήσει» ακριβώς μπροστά από τον σημαιοφόρο. Τότε άρχισε να του λέει με έμφαση να προχωρήσει πιο μπροστά.

Όταν, όμως, ο μαθητής δεν προχώρησε, αλλά παρέμενε ακριβώς μπροστά από τον σημαιοφόρο του σχολείου του, ο καθηγητής τον έπιασε από τον ώμο και τον έσπρωξε μπροστά. Το επίμαχο στιγμιότυπο κατέγραψε η κάμερα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συμβάν σημειώθηκε μπροστά στον κόσμο που παρακολουθούσε την παρέλαση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς, δεσμεύτηκε να επιληφθεί του θέματος…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.