ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο δήμος Αθηναίων προειδοποιεί για την μη αποκομιδή απορριμάτων

Ο δήμος Αθηναίων προειδοποιεί για την μη αποκομιδή απορριμάτων

Οι κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει η ΠΟΕ-ΟΤΑ και η ΠΟΠ-ΟΤΑ έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην αποκομιδή των σκουπιδιών και ο Δήμος Αθηναίων απηύθυνε έκκληση στους δημότες να μην κατεβάζουν τα σκουπίδια στους κάδους.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζόμενων στους Δήμους από την προηγούμενη Τετάρτη, ξεκίνησαν δυστυχώς να παρουσιάζονται προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων. Από τα 75 προγραμματισμένα για σήμερα το πρωί δρομολόγια απορριμματοφόρων του Δήμου Αθηναίων, έγιναν μόνο τα επτά.

Αντιλαμβανόμενοι τα προβλήματα που πιθανόν αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της πόλης καθώς και εκείνα που ενδεχομένως θα προκύψουν, παρακαλούμε θερμά τους δημότες να μην βγάζουν στο δρόμο τα απορρίμματά τους το Σαββατοκύριακο 19-20/10/2019 καθώς οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται κι αυτό το διήμερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Δήμος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προστατευθεί η δημόσια υγεία και να περιοριστούν στο μέτρο του δυνατού τα προβλήματα που προκύπτουν από την μη αποκομιδή των απορριμμάτων. Για το λόγο αυτό ζητά τη συνεργασία των δημοτών της Αθήνας σε αυτή την προσπάθεια, όσο διαρκούν οι κινητοποιήσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.