Αυτή δεν είναι κυβέρνηση. Ποινικό μητρώο είναι...

Τρεις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας – Πότε θα κλείσουν οι δρόμοι

Τρεις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας – Πότε θα κλείσουν οι δρόμοι

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε διάστημα έξι ωρών έχουν προγραμματιστεί για σήμερα, Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας από φοιτητές, μέλη του ΠΑΜΕ και αντιρατσιστικές οργανώσεις.

Αρχικά, στις 12 το μεσημέρι, η συγκέντρωση φοιτητών στα Προπύλαια, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν και πορεία διαμαρτυρίας στη Βουλή.

Οι φοιτητές διαμαρτύρονται κυρίως για τις αλλαγές στο πανεπιστημιακό άσυλο.

Στη συνέχεια μία ώρα μετά το ΠΑΜΕ καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή κατά του νομοσχεδίου για τη χορήγηση ασύλου που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.

Στις 6 το απόγευμα αντιρατσιστικές οργανώσεις καλούν σε συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή.

Οι οργανώσεις που μετέχουν στην πορεία είναι οι: ΚΕΕΡΦΑ-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, Κοινότητα Αφγανών Μεταναστών και Προσφύγων στην Ελλάδα, Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος «Η Ενότητα», Δίκτυο Αφρικανών στην Ελλάδα, Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.