ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πατέρας του 15χρονου στην Αμαλιάδα: «Τον χτύπησε ύπουλα – Ήθελε να τον σκοτώσει»

Πατέρας του 15χρονου στην Αμαλιάδα: «Τον χτύπησε ύπουλα – Ήθελε να τον σκοτώσει»

Συγκλονισμένος παραμένεις ο πατέρας του 15χρονου από την Αμαλιάδα.

«Το μόνο καλό είναι ότι είναι καλά το παιδί. Πήγε και τον χτύπησε ύπουλα με το μαχαίρι στην πλάτη, παρολίγον να τον χτυπήσει στον λαιμό από ό,τι μου είπαν οι φίλοι του. Είμαστε σοκαρισμένοι»!

Αυτά ανέφερε o πατέρας του 15χρονου μαθητή που μαχαιρώθηκε χθες κατά τη διάρκεια διαλείμματος στο 1ο Λύκειο Αμαλιάδας.

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του 15χρονου μαθητή, το παιδί του θα μπορούσαν να είναι νεκρό. «Έχουμε κινηθεί νομικά και κατά του σχολείου και κατά του δράστη» και πρόσθεσε: «το παιδί μου θα μπορούσε να ήταν νεκρό, δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι. Έγινε στο σχολείο μπροστά σε δεκάδες παιδιά και καθηγητές».

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο πατέρας του θύματος, ο γιος του τον είχε πληροφορήσει για κάποιον ο οποίος τον ενοχλούσε. «Μου είχε πει ο γιος μου ότι τον ενοχλούσε ένας συμμαθητής του, δεν πιστεύαμε όμως ότι θα φτάσει στο σημείο να του τραβήξει μαχαίρι. Μου είχε πει οτι του επιτέθηκε στο πάρτι και ότι τον χτύπησε με μπουνιές αλλά είπαμε να λήξει εκεί το θέμα και να μην το συνεχίσει» εξήγησε.

«Ο λόγος που προκλήθηκε όλο αυτό είναι ότι ο θύτης ήθελε στην παρέα του τον γιο μου, ο γιος μου όμως δεν τον ήθελε διότι η συγκεκριμένη παρέα δεν ήταν και τόσο καλή και γι αυτό πήρε το μαχαίρι και τον χτύπησε. Τον μαχαίρωσε βαθιά στην πλάτη. Συγκεκριμένα τον τραυμάτισε με ένα τιρμπουσόν το οποίο είχε και λεπίδα με 4 εκατοστά λάμα, το συγκεκριμένο αντικείμενο έχει δοθεί στην Αστυνομία» συνέχισε ο ίδιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήταν τραυματισμένος στο μπράτσο, στον αγκώνα και είχε και ένα βαθύ τραύμα στην πλάτη, πίσω από την καρδιά, παραλίγο να τραυματιστεί και στον λαιμό. Ήθελε να τον τραυματίσει θανάσιμα» πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.