Κατερίνη: Νέα στοιχεία στην εξαφάνιση μητέρας και κόρης

Κατερίνη: Νέα στοιχεία στην εξαφάνιση μητέρας και κόρης

Νέα στοιχεία για τη διπλή εξαφάνιση της 17χρονης Μαρίας – Ιωάννας μαζί με την μητέρα της στην Κατερίνη, για τις οποίες εκδόθηκε Amber Alert.

Όπως ανακοινώνει την Πέμπτη (14.11.2019) “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, το οποίο έχει ήδη προβεί από την Τετάρτη (13.11.2019) στην ενεργοποίηση του συναγερμού Amber Alert κατόπιν συναίνεσης των Αστυνομικών Αρχών, υπάρχουν νεότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με αυτές, η ανήλικη και η μητέρα της πιθανόν να επιβαίνουν σε όχημα Ι.Χ χρώματος μπλε.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι:

Η Μαρία – Ιωάννα έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Eξαφανίστηκε μαζί με την μητέρα της, υποβασταζόμενη από περιπατητήρα (σ.σ. “Π”) χρώματος μπλε. Η ζωή τους ενδεχομένως να βρίσκεται σε κίνδυνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.