ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

12χρονος επιτέθηκε με στυλό σε νοσηλεύτρια στο «Παίδων»

12χρονος επιτέθηκε με στυλό σε νοσηλεύτρια στο «Παίδων»

Επίθεση από ανήλικο ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία κατόπιν εισαγγελικής εντολής, δέχθηκαν δύο επαγγελματίες υγείας οι οποίοι το συνόδευαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δωδεκάχρονος, ο οποίος έχει εγκαταλειφθεί από την οικογένειά του, ήταν σε έξαλλη κατάσταση και επιτέθηκε στις δύο νοσηλεύτριες με αιχμηρό αντικείμενο.

Συγκεκριμένα, το παιδί κρατούσε ένα στυλό με το οποίο χτύπησε τις δύο γυναίκες, τη μια εκ των οποίων στο μάτι με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, ο δωδεκάχρονος, ο οποίος είναι αφρικανικής καταγωγής, είχε βρεθεί μόνος του στον δρόμο πριν από περίπου τρεις μήνες. Αρχικά είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” και αργότερα, έπειτα από δύο μήνες παραμονής του εκεί, σε μια προνοιακή δομή.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, το παιδί ήταν ανήσυχο κι έτσι δόθηκε εντολή να επιστρέψει στο Παίδων. Όμως, κατά τη διάρκεια της εφημερίας την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, κι ενώ ο δωδεκάχρονος ήταν σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε, σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο, να σπάει τραπέζια, να ρίχνει κάτω φάρμακα και ορούς, ενώ χτύπησε δύο νοσηλεύτριες τραυματίζοντας τη μία με στυλό στο μάτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το παιδί αυτό ήταν πολύ ανήσυχο, το εξέτασαν παιδοψυχίατροι, του έκαναν θεραπεία. Τώρα είναι στην παιδιατρική κλινική, έχει προστεθεί στα εγκαταλελειμμένα παιδιά, αλλά δεν χρειάζεται να νοσηλευθεί στην ψυχιατρική κλινική» τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. Σε ανακοίνωσή τους για το περιστατικό οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, επισημαίνουν για πολλοστή φορά την ανάγκη να μεταφερθούν τα εγκαταλελειμμένα παιδιά από το Νοσοκομείο Παίδων ”Αγία Σοφία” σε Προνοιακές Μονάδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.