Δεν θα πιστεύετε τι σημαίνει αν βρείτε το γράμμα «Γ» δίπλα στο κουδούνι σας (φωτό)

Δεν θα πιστεύετε τι σημαίνει αν βρείτε το γράμμα «Γ» δίπλα στο κουδούνι σας (φωτό)

Με μία γρήγορη ματιά στο διαδίκτυο θα διαπιστώσετε ότι έχουν κατασκευαστεί διάφορα ευφάνταστα σενάρια για το τι μπορεί να σημαίνει το «Γ».

Επικρατέστερη θεωρία είναι ότι κάποια σπείρα διαρρηκτών σας έχει βάλει στο μάτι.

Το «Γ» δίπλα στο όνομά σας το έγραψε κάποιος διανομέας φαγητού που έφερε στην πόρτα σας τον καφέ ή το φαγητό σας. Για ποιο λόγο το έκανε; Γιατί δεν του δώσατε πουρμπουάρ. Ο διανομέας άφησε το αποτύπωμά του για να γνωρίζουν όλοι οι διανομείς που θα σας εξυπηρετήσουν ότι δεν δίνετε φιλοδώρημα. Πρόκειται για έναν κώδικα επικοινωνίας μεταξύ των ντελιβεράδων.

«Γ» όπως λέμε… «γύφτος». «Είναι το πρώτο γράμμα της λέξης γύφτος. Τα τελευταία χρόνια οι ντελιβεράδες ποντάρουμε πολύ στα φιλοδωρήματα για να αυξήσουμε το εισόδημά μας. Κάποιοι από το σινάφι μας σκέφτηκαν ότι με το «Γ» στο θυροτηλέφωνο θα γνωρίζουν όλοι οι πακετάδες αν ο συγκεκριμένος πελάτης δίνει πουρμπουάρ» εξηγεί διανομέας φαγητού με αρκετά χρόνια στο επάγγελμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ερώτημα «τι συμβαίνει στους πελάτες που έχουν το Γ δίπλα στο όνομά τους, στο θυροτηλέφωνο», ο έμπειρος διανομέας δεν έχει την απάντηση. «Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει πακετάς που θα φτύσει μέσα στο φαγητό κάποιου πελάτη. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι λάθος αυτό το σταμπάρισμα. Μπορεί ο άλλος να μην έχει την οικονομική άνεση για να δώσει φιλοδώρημα. Τι πρέπει να τον κάνουμε; Να τον κρεμάσουμε;» σχολιάζει ο διανομέας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.