ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Βουτιά θανάτου στη Ρόδο: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι – Eνας νεκρός

Βουτιά θανάτου στη Ρόδο: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι – Eνας νεκρός

Συγκλονισμένη η Ρόδος από την τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο λιμάνι της Ακαντιάς. Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα.

Στο αυτοκίνητο εκτός από τον άνδρα που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύτη, βρισκόταν και μια γυναίκα, η οποία όμως κατάφερε να βγει και να καλέσει σε βοήθεια.

Μέχρι στιγμής οι συνθήκες υπό τις οποίες το αυτοκίνητο βρέθηκε στη θάλασσα είναι αδιευκρίνιστες. Υπάρχουν αναφορές πως ο άνδρας επιχειρούσε ελιγμό όταν βρέθηκε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα. Υπάρχουν όμως κι άλλες, από συγγενή του σύμφωνα με τη Δημοκρατική, σύμφωνα με τις οποίες ο άτυχος οδηγός από την Κρήτη έπαθε κράμπα με αποτέλεσμα το πόδι του να κολλήσει στο γκάζι και να μην μπορέσει να αντιδράσει!

Άμεσα στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκε ο επαγγελματίας δύτης Βασίλης Μαντικός, ο οποίος βούτηξε στη θάλασσα και κατάφερε να βγάλει από το βυθό τον οδηγό, όμως δυστυχώς ήταν αργά.

Η γυναίκα που ήταν συνοδηγός πρόλαβε να βγει από το αυτοκίνητο πριν αυτό βυθιστεί, κολύμπησε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Με πληροφορίες από rodiaki.gr και dimokratiki.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.